Уеб дизайна и аз
Аз съм уеб дизайнер на свободна практика които желае да се занимава професионално с изработката на уеб сайтове. Смея да се определя като амбициозен и можещ човек които знае как да постигне желаните резултати в програмирането на интернет страници. Ако сте разгледали страницата ми с проекти, може би сте обърнали внимание, че имам няколко сериозни сайта (включително този) зад гърба си в които са внедрени последните технологии в областта на уеб програмирането. За мен да изработвам сайтове не е просто начинание, а е път по които да се доказвам в областта на уеб дизайна за в бъдеще.
Дизайн
Желая да работя в активен диалог с клиентите, които да има за цел съобразяване към изискванията Ви относно визията на сайта и евентуално нейното коригиране.
Качество, гаранции и поддръжка
Познанията ми в областта на уеб дизайна гарантират качествен продукт съобразен с международните стандарти на W3C, които да е достъпен и да изглежда максимално еднакво от всеки интернет браузър. Ако желаете да Ви изработя уеб страница се ангажирам тя да бъде динамична, с възможност за добавяне/редактиране на съдържание (продукти, услуги, снимки, информация, новини..) от ваша страна без за целта да са Ви нужни специални умения, освен ако не желаете друго. Ако след пускането в експлоатация на работещ сайт възникнат грешки се ангажирам да предприема своевременни действия за тяхното отстраняване след подаване на сигнал от ваша страна. Гаранцията няма срок на валидност.
Цени и срокове
Цената и сроковете за пускане в експлоатация на един уеб сайт са съобразени с функционалността и дизайна на сайта, които са резултат от изискванията и нуждите на собственикът му. Поради това не мога да определям цена и срокове преди да разбера какво по-точно желае клиентът, но гарантирам, че цената ще е добра. Регистриран съм по ЗДДС, пиша фактури.
За контакти
Ако желаете да съм вашият уеб дизайнер - моля използвайте бутоните доло в дясно на страницата или ми пишете на color4o[кльомба]gmail[точка]com или се свържете с мен по служебният телефон 0457/6-32-00, пон. - пет. от 8:30 до 17:00.
обратна връзка skype name facebook twitter в контакт Google+