Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 4

Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 7

Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 8

Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 9

Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 14

Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 15

Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 16

Warning: Undefined variable $home in /home/novazago/public_html/cx/includes/topmenu.php on line 17
Книга за гостиСнимкиДневникЗа мен
Казвам се Стоян Хайгъров, но това едва ли е нещо ново за вас... :) Роден съм на 25-ти юни 1986 г. в град Нова Загора, България 2 месеца след атомната авария в Чернобил, но с това не искам да се оправдавам за нищо.. :) Средното си образование съм получил в общо образователна паралелка "г" на СОУ "Христо Ботев" - Нова Загора, като дипломният ми успех е 4.47. Зад гърба си имам един неуспешен опит да продължа образованието си в сферата на компютрите, които прекъснах по собствено желание. В момента се опитвам да се прехвърля задочно "мениджмънт" от ИУ - Варна, надявам се това образование да спомогне за развитието и управлението на семейният бизнес, но честно казано, малко съм разочарован от образователната система като цяло.

Работя в сферата на търговията, където предлагам строителни материали и услуги. Живея в Нова Загора от 24 години насам с малки прекъсвания, все нещо ме влече към родното място. Харесвам градът си, спокойствието му и начина, по които мога да карам кола по средата на улицата. Не харесвам еднообразието му. През свободното си време, както повечето си съграждани, ходя по кафетата. Вкъщи времето си прекарвам пред компютъра, където се чудя с какво да се захвана. Правя уеб сайтове за удоволствие, стига да виждам перспектива в тях. Знам за съществуването на 3 комп. игри - Heroes, Star Craft и Counter-Strike, но и тях толкова играя.

Телевизия почти не гледам. Слушам всякакви музикални стилове, но харесвам само отбрани песни, някак си съдържанието на някои от песните ми е много глупаво и това никак не ми допада. Е, като сме на маса.. знаете как е. Най-много се кефя на черния рап и хип-хоп.

Обичам разходките из природата, планината, морето.. Спортувам активно. Зимата карам сноуборд, лятото ходя да плувам, я на Тунджа ако пък може и на морето :) Обичам снега както и лятото, но от горещините отърване няма, което може би ме кара да мисля, че предпочитам зимата, а и сноуборда определено е моят спорт.

Накратко това е за мен, ако искате да ме опознаете по-добре - не се притеснявайте, винаги съм бил отворен съм за нови познанства :) Поздрави!
обратна връзка skype name facebook twitter в контакт Google+